Anasayfa Yazılar Canım Nilgün’üm…

Fotoğraflarını, sosyal medya hesabında görünce kayıtsız kalamadım. Çünkü çok güzeller…

Kimden mi bahsediyorum? Oyuncu Nilgün Türksever Görgü’den…

Canım arkadaşım ve hocam Nilgün’ü, gazetecilik mesleğime başladığım 2003 yılından beri tanıyorum, muhteşemdir. Bursa’da her oyununu hayranlıkla izlediğim doğrudur. Oyunculuğunun yanı sıra her daim gülen yüzü ve muhteşem enerjisiyle de süperdir, tanıyan bilir…

n2

Bursa’daki 21 yıllık tiyatro geçmişiyle ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda çalıştığı dönemde sahnelenen oyunlardaki başarılarıyla sanatseverlerin gönlünü kazanan güzel oyuncu, son dönemlerde de ekranlardaki performanslarıyla dikkat çekiyor.

Fox TV’de yayınlanan ‘Yasak Elma’ dizisinin ‘Zerrin Taşdemir’i olarak da hatırlayabilirsiniz kendisini. Daha önce de ‘Kara Yazı’ ve ‘Hayat Sırları’ dizilerinde görmüş olmanız mümkün.

n3

Nilgün Türksever’in Instagram hesabına yüklediği bu muhteşem fotoğrafları, usta fotoğrafçı Emre Yunusoğlu çekmiş. Çalışmalarını ilgiyle takip ettiğim Yunusoğlu’nun adını okuyunca, aklıma hemen bir Ayşe Arman röportajı geldi. Türksever’e heyecanla mesaj atıp “Röportajını nerede ve ne zaman okuyoruz?” diye sordum. Röportaj değil ama keyifli bir çekim yapmışlar ve bu efsane fotoğraflar ortaya çıkmış.

‘Topuklu Terlik Süt Yapar’

Nilgün Türksever, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Oyunculuk mezunu bir sanatçı. Yıllarca sahnede sergilediği yeteneğinin yanında çok sayıda oyunda reji deneyimi de bulunan oyuncu, Bursa’nın yetiştirdiği özel isimlerden…

Eşi Altuğ Görgü de kendisi gibi sanatçı olan Nilgün Türksever, son günlerde ‘Topuklu Terlik Süt Yapar’ adlı yeni tiyatro oyununun hazırlığı içinde…

Figen Şakacı’nın yazdığı oyun için heyecanla çalışan Nilgün Türksever’e, İrem Altuğ, Murat Danacı, Murat Liman, Altuğ Görgü ve Şebnem Sönmez eşlik ediyor. Yönetmenliğini Altuğ Görgü’nün üstlendiği ‘Topuklu Terlik Süt Yapar’ oyununun, Ekim ayında DasDas’ta tiyatroseverlerle buluşması bekleniyor. Ben de şimdiden, oyunu izlemek için sabırsızlanıyorum.

n

Canım Nilgün’üm, yolun çok açık eminim. Gönlünün güzelliklerini yaşadığın bir sezon diliyorum. Belki bir röportaj patlatırız ne dersin?

Bir zamanlar tiyatro derslerine katıldığım canım hocalarım Murat Liman ve Altuğ Görgü’ye de çoook sevgilerimi iletiyorum.

Oyunda görüşmek üzere…

Tuğba Ö. / 2019

Bir Yorum Yazın


bir + = 9